Resultaten 1 - 8 van 8 voor boter een pan in 0.211 sec.
Franse-Riviera.nl - Recepten
... een schaal en meng het goed door elkaar. Verhit de boter een pan en bak hierin het bloemmengsel totdat de kaas begint te borrelen. Haal de plak uit de pan en leg het over een deegroller zodat er een mooie vorm ontstaat. Leg vervolgens een ...
www.franse-riviera.nl Lees verder |
: Chocolade-ijs met Chartreuse, chocoladesaus, krokant gevuld - Rhône-Alpes Tourisme
... alles een pan en kook zacht vuur tot het geheel iets indikt. Als de crà gaat klonteren, gebruik dan een mixer. Doe de crà een kom, ... midden een stokje erin. Bewaar dit de diepvries.  Voor de chocoladesaus Doe 20 cl water, 80 g suiker, de cacao en de boter een pan. Breng het geheel aan de kook. Tijdens het koken goed roeren met een garde. Koel bewaren.  Proeven ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder |
: Chocolade-ijs met Chartreuse, chocoladesaus, krokant gevuld - Rhône-Alpes Tourisme
... alles een pan en kook zacht vuur tot het geheel iets indikt. Als de crà gaat klonteren, gebruik dan een mixer. Doe de crà een kom, ... midden een stokje erin. Bewaar dit de diepvries.  Voor de chocoladesaus Doe 20 cl water, 80 g suiker, de cacao en de boter een pan. Breng het geheel aan de kook. Tijdens het koken goed roeren met een garde. Koel bewaren.  Proeven ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder |
L'aspiration
... boter. Maak de roereieren klaar door boter een pan te verhitten en de eieren hier aan toe te voegen. Voeg hier een eetlepel water aan toe en giet het daarna langzaam de pan op laag vuur en roer met een ...
franceguide.com Lees verder |
Keukenrecepten: geflambeerde taart - Toerisme Elzas
... Ingrediënten g brooddeeg 2 uien 60 gram gerookt spek een beetje boter - 20 cl dikke slagroom 20 cl kwark 1 soeplepel koolzaadolie zout, peper, muskaat Bereiding Verwarm de oven C (thermostaat 9 520 F) Snij de uien fijn en fruit ze een braadpan met boter Haal de uien uit de pan en bak de spekreepjes enkele minuten ...
www.tourisme-alsace.com Lees verder |
Kruidige linzenroomsoep
... 100 g gerookte spekjes 1 ui 20 g boter 200 g groene linzen uit de Berry (of een andere dergelijke linzensoort) 1 l water 20 cl ... hak deze fijn. Spoel de linzen en laat ze uitlekken. Verwarm de boter een bakpan en bak de spekjes en de ui 5 minuten. Voeg de ... de pan. Breng aan de kook en breng eventueel op smaak met zout en peper. Verwijder het kaneelpijpje en de kruidnagel. Mix 30 seconden met een ( ...
franceguide.com Lees verder |
Wonen en leven in Frankrijk
... (hier spreekt de conservatieve traditionalist ;) Een mooie biefstuk bakken doe je namelijk bij voorkeur een metalen pan ZONDER aanbaklaag. Pan goed heet maken, dan een klontje boter er in, even draaien ... met een harde binnenlaag nodig (zoals RVS). Koperen pan nodig, nee. Kan je zonder, ja. Is alleen wel een leuk hebbeding (behalve het poetsen). biefstuk. Inderdaad..... een pan zonder aanbaklaag ...
infofrankrijk.com Lees verder |
Wonen en leven in Frankrijk
... (hier spreekt de conservatieve traditionalist ;) Een mooie biefstuk bakken doe je namelijk bij voorkeur een metalen pan ZONDER aanbaklaag. Pan goed heet maken, dan een klontje boter er in, even draaien ... met een harde binnenlaag nodig (zoals RVS). Koperen pan nodig, nee. Kan je zonder, ja. Is alleen wel een leuk hebbeding (behalve het poetsen). biefstuk. Inderdaad..... een pan zonder aanbaklaag ...
infofrankrijk.com Lees verder |