vlees vis

Vlees vis 

Tour Frankrijk Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten



Tour Frankrijk > vlees vis

Resultaten 11 - 20 van 29 voor vlees vis in 0.416 sec.


  Reisverslag vakantie Argonne, Verdun, Meuse, Frankrijk - reisverhaal + foto's - Anders Reizen

... met vele vismeren, die onstaan afdammen van riviertjes. Men oogst de vis simpel door het openen van een schot de dam, waardoor het meer leegloopt en men de vis scheppen modder. De vismeren, de uitgestrekte wouden die de vlakte omringen, ... hun kassen. De ingevallen ribbenkast nog overdekt met vel en slap vlees. Op de Côte 304 wacht ons een andere verrassing. Tijdens onze ...
andersreizen.nl Lees verder

  Frankrijk landen informatie, TravelSource.nl

... bezet geweest, heeft de regionale keuken Franse, Spaanse, Italiaanse en noord-Afrikaanse invloeden. Behalve vis- en vleesgerechten kunt je er couscous en pastas eten. Befaamd de Corsicaanse vissoep. De ... rondlopen en zich voeden met kastanjes, eikels, wortels en kruiden, hetgeen de smaak van het vlees ten goede komt. De Corsicaanse kazen zijn eveneens niet te versmaden. Internet www.internetcom. ...
travelsource.nl Lees verder

  vakantie Corsica | VakantieLanden.net

... bezet geweest, heeft de regionale keuken Franse, Spaanse, Italiaanse en noord-Afrikaanse invloeden. Behalve vis- en vleesgerechten couscous en pastas eten. Befaamd de Corsicaanse vissoep. De Corsicaan beweert dat ... en zich voeden met kastanjes, eikels, wortels en kruiden, hetgeen de smaak van het vlees ten goede komt. De Corsicaanse kazen zijn eveneens niet te versmaden. Bestemmingen, Frankrijk, ...
vakantielanden.net Lees verder

  Reisverslagen

... mere Michel . Die avond heerlijk frisse salades als voorgerecht, de vis-tagiatelli en het sublieme Italiaanse sorbet. Op de terugweg ... langsheen de baai van de Mont-Saint-Michel, waardoor het vlees een bijzondere smaak heeft. De Mont-Saint-Michel bereiken u ... bekomen, Marijke verkiest echter de soep te nemen; een hoofdgerecht (vlees met diverse groenten); kaas (van een zestal soorten proeven een klein ...
seniorennet.be Lees verder

  Reisverslagen

... mere Michel . Die avond heerlijk frisse salades als voorgerecht, de vis-tagiatelli en het sublieme Italiaanse sorbet. Op de terugweg ... langsheen de baai van de Mont-Saint-Michel, waardoor het vlees een bijzondere smaak heeft. De Mont-Saint-Michel bereiken u ... bekomen, Marijke verkiest echter de soep te nemen; een hoofdgerecht (vlees met diverse groenten); kaas (van een zestal soorten proeven een klein ...
seniorennet.be Lees verder

  Informatie over agrarisch Frankrijk

... .inst elevage.asso.fr vlees productie en verwerking; kwaliteitszaken www.interbev.asso.fr groenten en fruit productie en verwerking www.interfel.com zuivel www.maison du lait.com vis en visproducten www ...
www.amb-pays-bas.fr Lees verder

  Gastronomie en Wijn - Bresse en Omgeving toerisme frankrijk Rhône-Alpes Regio

... uit het middeleeuwse dorp perouges. de dombes deze vroeger onbewoonbare streek het gebied meren. dus vis heeft een vaste plek op het menu. er wordt veel karper en snoek gegeten. lekkere ... de lokale wijn. hij wordt gedronken bij een sale au noix uit de bugey zout vlees met noten een uientaart met noten, besprenkeld met notenolie. ten slotte, een marc du bugey ...
www.rhonealpes-toerisme.com Lees verder

  Gastronomie en Wijn - De Coteaux du Lyonnais toerisme frankrijk Rhône-Alpes Regio

... een makkelijke wijn die de hele maaltijd door geschonken kan worden, bij het voorgerecht, het vlees en bij de kaas. de chardonnay geeft de witte wijn een ronde body en aroma ... door de druif aligote. de witte coteaux du lyonnais zijn heerlijk bij gegrild wit vlees, geitenkazen en vis. de dorstlessende rose die gemakkelijk wegdrinkt, maakt het rijtje compleet en brengt vrolijkheid aan ...
www.rhonealpes-toerisme.com Lees verder

  Franse keuken -:- Het hurktoilet, Vakantiegids voor Frankrijk -:- Franse keuken

... , blik verkrijgbaar. Truffels laten zich uitstekend verwerken ragout, soep en wijnsauzen, maar combineren vlees (bijvoorbeeld kalkoen). De truffel geldt sinds de Zonnekoning Lodewijk de Veertiende als delicatesse. ... bouillabaise vaak op twee borden geserveerd de soep op de ene en de vis op de andere. Nederlandstalig recept bouillabaisse Recept bouillabaisse Raclette Raclette een variant ons ...
hurktoilet.nl Lees verder

  Wonen en leven in Frankrijk

... wensen dat hun kinderen bij het ontbreken van halal-vlees dan meer helemaal geen vlees eten, de extremen eisen dat er halal-vlees op de bordjes komt. Het vraagstuk bij joodse ... van de schoolmaaltijden bezighoudt, zegt dat de vraag naar halal-vlees bestaat, maar dat alternatieven worden voorgesteld menu's met vis vegetarische maaltijden. De gemeentebesturen zijn verantwoordelijke voor de organisatie ...
infofrankrijk.com Lees verder



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor vlees vis