vlees vis

Vlees vis 

Tour Frankrijk Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten



Tour Frankrijk > vlees vis

Resultaten 21 - 29 van 29 voor vlees vis in 0.337 sec.


  Forum des Halles

... 12 sinds 1930 paviljoenen staal overdekt met een glazen koepeldak werden uiteindelijk opgetrokken. fruit, groenten, vis, vlees, kaas enz. werden verkocht stalletjes waar de voetgangers tussendoor liepen langs doorgangen die haaks op ...
users.telenet.be/robertdelva Lees verder

  Forum Les Halles

... '. Tot begin jaren zeventig waren hier de beroemde markthallen van Parijs gevestigd. Groente, fruit, vlees en vis werden hier aangevoerd en verhandeld. Al de jaren zestig bleek dat er te weinig ruimte ...
parijsonline.nl Lees verder

  Streekgerechten

... lichtere rode wijn. Vis en gevogelte Suprême de brochet (snoek een fluwelige saus) Meurette de Poison (vis rode wijnsaus) Truite Mâconnaise ... rode wijn drinkt men een rode Bourgogne, bij kip vis een witte wijn. Vlees en wild Boeuf Bourguignon (rundvlees met uien en rode wijn) Côte grillée aux sarments (op wijnranken gegrild vlees) Râble de lièvre (hazenrug) Civet de lièvre (hazeragout met kaas ...
home.zonnet.nl/fvhelvoirt Lees verder

  Reisverslag van onze vakantie op Corsica.

... voor geschoteld krijg van erg matige kwaliteit (had ik maar vis moeten nemen natuurlijk). Als weer verder rijden staat Erbalunga als ... per stuk) lopen tevreden verder. Bij eetkraampjes kopen een stokbroodje warm vlees en even verder bar 2 glaasjes rosé. We lunchen tussen ... een enkele toerist. Als alles hebben weg gewerkt en het vlees tussen de tanden uit hebben gepeuterd gaat het verder over smalle ...
peterspage.nl Lees verder

  Corsica: gastronomie

... vlees van wilde zwijnen. Verwerkt varkensvlees wordt onder andere verkocht onder de vorm van gekruide rollade (coppa) en donkere worstjes (figatelli). Gebakken geit (cabri) staat ook wel eens op de kaart. Vis ...
euroreizen.be Lees verder

  Ariège traditioneel culinair

... hoofdvoedsel bestond uit brood van tarwe gierst. Wanneer men vlees dat voornamelijk schapen- en varkensvlees, dat vaak gerookt gepekeld was. Ook vis en slakken behoorden wel tot het menu. Melk en ... smaakvol kan zijn (casoulet). confit- zout en vet (meestal eigen vet) geconserveerd vlees. In deze streek wordt daarvoor vooral vlees van gans, eend en mindere mate varken gebruikt. Deze confit vormt ...
ariege.nl Lees verder

  Smakelijke ideetjes

... de liefhebber kan verrassen. Twee krachten Franche ... Snoekbaars en Pinot Noir De snoekbaars, een vis met stevig vlees, kan uitstekend gecombineerd worden met Pinot Noir, wijn uit de Franche-Comté, met zijn ...
www.franche-comte.org Lees verder

  Forum des Halles

... (12 sinds 1930) paviljoenen staal overdekt met een glazen koepeldak werden uiteindelijk opgetrokken. Fruit, groenten, vis, vlees, kaas enz. werden verkocht stalletjes waar de voetgangers tussendoor liepen langs doorgangen die haaks op ...
users.telenet.be/robertdelva Lees verder

  La vie en france - Wij in de wei

... voltrekt en waarin het wild juist dan levensgevaar verkeert. Het betekent vlees de vriezer voor de soms strenge winter. Ook zúlke gulle gaven ... die ongecompliceerde medemensen Harry zich als een paddestoel de wei, als een vis het water thuis gaan voelen. Wat hij meer dan eens ... zekerheid eerst maar even bij de apotheek langs Het 'als een vis het water', dans son élément, staat er trouwens niets. In ...
la-vie-en-france.nl Lees verder
 



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor vlees vis